F A B U L E U S penthouse met zicht op zee te Fuengirola.

€2.200.000

  • 3
  • 116 m²
favoriet

South Residences is perfect gelegen tussen het strand en de bergen. Je kunt naar elk van deze plaatsen gaan in minder dan 5 minuten. Het is zelfs verbonden met de op een na belangrijkste luchthaven van Spanje.
Op 2 minuten lopen van het Higuerón Hotel waar je gebruik kunt maken van onze faciliteiten en je lichaam en geest kunt verzorgen.
Beleef onvergetelijke momenten in het meest exclusieve gebied van Zuid-Europa.

Het project ... Waar architectuur en natuur samensmelten in een droomproject: 164 woningen omgeven door inheemse vegetatie. Bestaande uit 70 Deluxe appartementen, 49 Garden Villas, 25 Sky Villas en 20 Sky Penthouses.
Higuerón South Residences is ontworpen en geïnspireerd door de architectuur van onze Hotel Leiro Suites, waarbij de avant-garde essentie wordt gevolgd en duurzame materialen worden gebruikt zoals cortenstaal, hout en steen.
Net als in de Leiro Suites geniet u van een unieke servicecultuur die anticipeert op uw behoeften. Speciale aandacht, voorrang bij het boeken van exclusieve hotelservices, schoonheids- en gezondheidsbehandelingenDe ontwerper van het project neemt de natuur en het landschap van de mediterrane omgeving als referentie om de woningen te integreren in een avant-gardistische, innovatieve en milieuvriendelijke woongemeenschap.
De vrucht van deze essentie wordt geboren uit de lijnen die deze promotie markeren, met de stijl van de schelp die de Middellandse Zee vertegenwoordigt.
De gebogen lijnen verbinden alle gebouwen alsof het een kunstwerk is.

Waar architectuur en natuur samensmelten

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypePenthouse
  • Bewoonbare oppervlakte116m²
  • Slaapkamer(s)3

Locatie

C. Granado del Higueron 4, 29640 Fuengirola

Vergelijkbare panden

€2.500.000

Instapklaar

Los Pinsapos 04.2.1

Marbella (29601)

  • 3
  • 3
  • 184 m²
Lees meer

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.