17 Exclusieve villa's aan Azata golf.

Vanaf €960.000

  • 3
  • 2
  • 195 m²
favoriet

Villa's met drie slaapkamers vanaf 960.000 euro.
Villa's met vier slaapkamers vanaf 1.395.000 euro.

Maak kennis met onze exclusieve collectie luxe villa's: 
Waar elegantie en ongeëvenaard wonen elkaar ontmoeten. We zijn verheugd ons opmerkelijke nieuwe project met 17 prachtige luxe villa's te kunnen presenteren. Genesteld in een prestigieuze omheinde gemeenschap, bieden deze villa's een uitzonderlijke levensstijl van verfijning en ongeëvenaard comfort. Met drie verschillende villatypologieën, elk zorgvuldig ontworpen tot in de perfectie, kunt u de woning kiezen die perfect past bij uw wensen. Van uitgebreide woningen met vier slaapkamers tot knusse woningen met drie slaapkamers, deze villa's zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan jouw unieke levensstijl.

Stap deze uitzonderlijke woningen binnen en laat je begroeten door het toppunt van weelde. Met twee of drie badkamers, inclusief een extra toiletruimte voor extra gemak, zijn deze villa's ontworpen om je woonervaring te verbeteren. Stel je voor dat je geniet van momenten van ontspanning bij je eigen privézwembad, omringd door de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Bovendien liggen deze villa's in de eerste lijn van de golfbaan en bieden ze een betoverend panoramisch uitzicht op de ongerepte fairways en de prachtige Middellandse Zee.

GUNNI & TRENTINO is een toonaangevende expert in luxe keukenontwerpen, met meer dan 50 jaar ervaring in de sector.  Het merk keukenmeubilair staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht en is toonaangevend in de markt. Als het om luxe keukens gaat, is GUNNI & TRENTINO de perfecte keuze voor wie op zoek is naar exquise en uitzonderlijke ontwerpen.
GUNNI & TRENTINO 50 jaar ervaring die ons onderschrijft in het creëren van exclusieve ontwerpen voor luxe, moderne, badkamers en keukens.
De onderscheidende waarde van Gunni & Trentino ligt in de aandacht die de klant krijgt in hun luxe decoratie- en meubelzaken, tijdens het installatieproces en in de dienst na verkoop.

In luxe badkamerinrichting blijft geen meubel onopgemerkt. Het is een uitdaging voor een designbadkamer om niet op te vallen, of dat nu komt door de prachtige afwerking, de eersteklas materialen of het exclusieve en unieke ontwerp. Bij het inrichten van deze ruimte in huis met designproducten, van meubels tot badkameraccessoires, is alles gepersonaliseerd en op maat gemaakt om te voldoen aan de functionele behoeften van de klant en tegelijkertijd een innovatief ontwerp te realiseren dat een ontspannen sfeer creëert in harmonie met het doel van de ruimte.

Oasis Levels Villas ligt in een van de belangrijkste plaatsen van de Costa del Sol, Estepona, de zogenaamde tuin van Andalusië. Deze gemeente heeft meer dan 21 km kustlijn, waar je de magische hoekjes en de kosmopolitische geest kunt ontdekken. De urbanisatie ligt in het westelijke deel van Estepona, een woonwijk die in volle expansie is van luxe woningen. Slechts 5 minuten rijden van het centrum van Estepona, 2,5 km van de stranden. Oasis Levels Villas ligt op de golfbaan van Azata Golf op hole 9. Dicht bij restaurants, supermarkten, golfbanen en voorzieningen. Oasis Leveles Villas ligt op slechts 20 minuten rijden van Puerto Banús, Marbella en Sotogrande, 50 minuten van het internationale vliegveld van Malaga en 40 minuten van het vliegveld van Gibraltar.

Estepona is een charmante toeristische bestemming die de schoonheid van de kust combineert met de charme van een traditioneel Andalusisch dorp. Hier vind je gouden zandstranden en kristalhelder water, perfect om te ontspannen en van de zon te genieten. Het oude centrum van Estepona is een verborgen juweeltje, met geplaveide straatjes versierd met kleurrijke bloemen en versierde balkons. Als je door de smalle straatjes slentert, ontdek je charmante pleintjes, boetiekjes, tapasbars en restaurants van hoge kwaliteit waar je de heerlijke lokale keuken kunt proeven. Estepona biedt ook een modern en breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, waaronder winkels, winkelcentra, golfbanen en een bruisend nachtleven. Daarnaast is de stad de thuisbasis van een jachthaven waar je luxe jachten kunt bewonderen en kunt genieten van wateractiviteiten zoals duiken en paddleboarden. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in cultuur heeft Estepona verschillende musea, zoals het Archeologisch Museum en het Stierenvechtersmuseum, die de geschiedenis en tradities van de regio laten zien. Bovendien is Estepona strategisch gelegen aan de Costa del Sol, waardoor het een ideaal vertrekpunt is voor het verkennen van andere nabijgelegen steden en bezienswaardigheden, zoals Marbella, Puerto Bánus en Ronda. Samengevat is Estepona een toeristische bestemming die een perfecte combinatie biedt van stranden, cultuur, gastronomie en ontspanning, waardoor het een ideale plek is om te genieten van een onvergetelijke vakantie aan de Costa del Sol. 

Frontline Azata golf met zicht op zee. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bouwjaar2024
  • Bewoonbare oppervlakte195m²
  • Oppervlakte grond411m²
  • Slaapkamer(s)3
  • Badkamer(s)2

Locatie

x x, 29680 Estepona

Extra types binnen project

Type Ref. Opp. Prijs  
Villa Oasis Levels P1 4 3 272m² Vanaf €1.395.000

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.