Fabuleus nieuw wooncomplex in het prestigieuze Sotgrande.

€2.736.000

  • 4
  • 4
  • 300 m²
  • 178 m²
favoriet

Een nieuwe manier om het moderne woonschema van 30 uitzonderlijke woningen te begrijpen. De 3- en 4-slaapkamerwoningen liggen in een unieke natuurlijke omgeving en zijn uitzonderlijk in schaal. Het project ademt natuur en biedt een uitstekende kwaliteit van leven.

Prachtige en ruime appartementen met weelderige en uitgestrekte privétuinen van 155 m2, middenverdiepingen met royale terrassen vanaf 40 m2 die het gebruik van licht maximaliseren en naadloos overgaan in het landschap en Imposante duplexpenthouses met 3 slaapkamers, vanaf 270 m2, met woonkamers op twee verdiepingen en privéterrassen met zonneterras. Een imposante en uitnodigende lobby van 700 m2, die perfect de geest van het project weerspiegelt, herbergt de receptie en een volledig uitgeruste coworkingruimte van royale afmetingen, een alternatief voor de ruime woningen om gasten te ontvangen, te werken of te studeren. Residential biedt zijn bewoners andere eersteklas faciliteiten, zoals een gastrobar, een fitnessruimte, een verwarmd binnenzwembad en twee buitenzwembaden, waarvan er één alleen voor volwassenen is. De grootste allure van Residential ligt in zijn eigen schoonheid en de sfeer die het creëert door naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving. Hier versmelten de woningen met het prachtige landschap. Het plan biedt grote ruimtes voor extra rust, comfort, privacy, veiligheid en levenskwaliteit. Ontworpen om een maximum aan licht binnen te laten en tegelijkertijd een minimum aan privacy te bieden.
De overvloed aan natuurlijk licht die de kamers binnenstroomt en het aangename gevoel van ruimtelijkheid vormen een perfecte combinatie. Met een open lay-out van het interieur, die de toch al royale proporties van de ruimten tracht te versterken, bieden de woningen een panoramisch uitzicht op de natuurlijke omgeving. De kers op de taart zijn de royale terrassen en privétuinen, die een afgelegen oase van rust en privacy bieden en een spectaculair uitzicht bieden dankzij een zorgvuldig doordachte indeling. Drie gevels en grote ramen van vloer tot plafond zorgen voor zonovergoten woningen - zelfs in de centrale ruimtes. Elegante, eigentijdse en prachtig uitgevoerde kamers laten de ruimtes vloeien en brengen het buiten naar binnen.
De haven van Sotogrande is de meest opwindende nautische toeristische bestemming in Zuid-Spanje. De jachthaven is net Venetië, waar boten van alle lengtes naast designerwinkels, galerieën en trendy restaurants liggen. De zwoele temperatuur van Sotgrande, het hele jaar door, nodigt uit tot een ontspannen levensstijl. De 185 kilometer lange kustlijn, bezaaid met ongerepte en verleidelijke witte zandstranden en de weelderige natuurlijke omgeving vormen de perfecte locatie voor een unieke levenskwaliteit. Sotogrande is een prachtig paradijs en een publiekstrekker onder golfliefhebbers. Er zijn 6 prestigieuze golfbanen binnen een straal van 10 minuten, waaronder de Valderrama Golf Club, die de beste golfbaan van het Europese vasteland is. Met meer dan 70 banen heeft de Costa del Sol het op één na grootste aantal golfbanen ter wereld. Sotogrande, het "Wimbledon van de polovelden", is een van de grootste evenementen van de World Polo Tour en organiseert het exclusieve zomerpoloseizoen.

Hou je van rust, natuur, elegantie, standing, ... dan is Sotogrande de plek voor jou. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypePenthouse
  • Bewoonbare oppervlakte300m²
  • Slaapkamer(s)4
  • Badkamer(s)4
  • Terras178m²

Locatie

Sotogrande (11310)

Vraag adres aan

Extra types binnen project

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Sphere 3 3 218m² €1.217.000

Vergelijkbare panden

Casares (29690)

  • 4
  • 4
Lees meer

Casares (29690)

  • 4
  • 4
Lees meer

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.