Prachtige moderne villa op een heuvel te Altos Los Monteros, Marbella.

€3.290.000

  • 5
  • 443 m²
favoriet

Hoog op de berghelling en uitkijkend over de hele kustlijn van Marbella vind je deze prachtige moderne villa, vol karakter en stijl.
De villa is gebouwd door de eigenaar en ligt aan het einde van een rustige doodlopende straat. Als je binnenkomt via een strakke en moderne voordeur, zie je een ruime hal met houten lambrisering, die leidt naar de keuken.

Deze is weer uitzonderlijk modern ingericht in neutrale grijstinten en roestvrij staal dat prachtig samengaat met de houten details.  De keuken laat natuurlijk licht binnen door de grote ramen met panoramische uitzicht over de kust.
De aparte eetkamer ligt langs de keuken en is toegankelijk via open deuropeningen, die leidt naar de woonkamer. De eetkamer is ruim en kijkt uit over een deel van de tuin naast het zwembad en heeft dat fantastische uitzicht dat wordt getoond door glazen schuifdeuren van vloer tot plafond.
De hoofdslaapkamer ligt verderop in de ruime hal en heeft volledige privacy met een eigen badkamer. Het biedt uitzicht over de tuin en de kustlijn ver beneden door glazen schuifdeuren en geniet van natuurlijk zonlicht van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. De badkamer is modern en strak ingericht met schoon wit marmer en contrasterend donker hout, wat een aangeboren gevoel van rustgevende stijl geeft.
De eerste verdieping is bereikbaar via een open trap bij de ingang en heeft nog eens 3 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer. Deze hebben allemaal directe toegang tot balkonterrassen, die zich allemaal uitstrekken over de volledige lengte van het pand, waardoor je een ongeëvenaard uitzicht hebt over de kust, Middellandse Zee!
Er is nog een kantoor/woonkamer die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot nog een slaapkamer met een badkamer ensuite, en al deze ruimtes op deze verdieping hebben directe toegang tot de balkonterrassen.
De onderste verdieping onthult een privé gastenappartement compleet met een eigen en aparte toegang. Er is ook een badkamer, een sauna en toegang tot de wasruimte en bijkeuken. Deze ruimtes zijn ook verbonden met de keuken op de hoofdverdieping.
Het geheel van dit pand trekt elke kamer naar het panoramische uitzicht dat het bezit door middel van enorme glazen deuren en ramen op het zuidoosten. Dit uitzicht is gewoon ongeëvenaard en zoals gezegd laat het de kustlijn zien, leidt het naar Gibraltar en trekt het de ogen ver over Noord-Afrika, dat zichtbaar is op een heldere, zonnige dag.
Dit pand trekt je mee in de stijlvolle interieurs, die zijn ingericht met mahoniehouten accenten die zachtjes de zonnestralen weerkaatsen die door elk van de immense deuren naar binnen stromen en die hun eigen persoonlijke schaduwen en effecten creëren, waardoor elke bezoeker van het pand een overweldigend gevoel van warmte, kalmte en ontspanning krijgt.
Als er ooit een huis is geweest dat bovenop zijn eigen berg lijkt te zijn gebouwd, dan is dit het wel!

Een villa bovenop een berg met panoramische zichten nabij Marbella. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bewoonbare oppervlakte443m²
  • Oppervlakte grond1520m²
  • Slaapkamer(s)5

Locatie

Altos de los monteros x, 29603 Marbella (29603)

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.