Majestueuze villa in de heuvels van La Quinta, Benahavis.

€11.000.000

  • 6
  • 6
  • 934 m²
favoriet

Majestueus gelegen op de heuvels van La Quinta, binnen de prestigieuze en veilige omheinde gemeenschap van El Herrojo Alto, staat "Big Daddy" als een modern architectonisch meesterwerk dat het toppunt van luxe leven belichaamt.
Het ontwerp en de constructie van de villa zijn uitgevoerd met ongeëvenaarde aandacht voor detail.
Een van de meest fascinerende kenmerken van deze uitzonderlijke villa is het adembenemende panoramische uitzicht, dat zich uitstrekt van de Middellandse Zee tot aan de pittoreske Afrikaanse kust.
Vanaf het moment dat je voet op het terrein zet, word je begroet met een ongelooflijk uitzicht. Het eigentijdse ontwerp van Big Daddy omvat grote en open leefruimtes, waarbij het interieur naadloos overgaat in het exterieur. Het middelpunt is een prachtig zwembad dat lijkt op te gaan in het omringende landschap, waardoor een visueel spektakel ontstaat dat de zintuigen betovert. Dit zwembad wordt aangevuld door een buitenbioscoop, die een betoverende ruimte biedt voor entertainment onder de sterren.

Een buitenkeuken en eetgedeeltes verbeteren de ervaring nog verder, waardoor het een ideale plek is om bijeenkomsten te organiseren en in stijl te genieten van het mediterrane klimaat. Een weelderige spa nodigt je uit om te ontspannen met een binnenzwembad, stoombad, sauna en massageruimtes, en biedt een privéreservaat voor verjonging en welzijn. Daarnaast is er een volledig uitgeruste fitnessruimte binnen en een entertainmentruimte voor uw fitness- en vrijetijdsbehoeften, zodat u actief en vermaakt kunt blijven zonder het comfort van uw huis te verlaten.
De villa heeft zes prachtig ontworpen slaapkamers, elk met het hoogste niveau van vakmanschap en elegantie. Vooral de hoofdslaapkamer is een lust voor het oog, met een prachtig uitzicht op de glinsterende zee en een sereen en pittoresk toevluchtsoord.

Een op maat ontworpen inloopkast voegt een vleugje extravagantie toe aan de master suite, die leidt naar een luxe badkamer waar je je kunt overgeven aan het toppunt van luxe.
Big Daddy is meer dan alleen een woning; het is een meesterwerk dat zorgvuldig is gemaakt om een levensstijl te creëren die zijn weerga niet kent. Deze buitengewone villa nodigt u uit om het ultieme in luxe te ervaren, met zijn ongeëvenaarde design, adembenemende uitzichten en uitstekende voorzieningen, waardoor het het ultieme droomhuis is voor diegenen die op zoek zijn naar het toppunt van modern leven in Marbella.
 

Adembenemend panoramisch uitzicht. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bewoonbare oppervlakte934m²
  • Oppervlakte grond960m²
  • Slaapkamer(s)6
  • Badkamer(s)6

Locatie

x x, 29679 La Quinta

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.