Mediterraanse villa op een toplocatie, Golden Mile, Marbella.

€2.600.000

  • 5
  • 5
  • 654 m²
  • 79 m²
favoriet

Deze mooie herenhuis is gelegen in de urbanisatie La Capellanía aan de rand van Sierra Blanca. De woning doet denken aan traditionele mediterrane villa's, met witte muren en traditionele dakpannen.

Capellanía 1 heeft ook een royaal aantal terrassen, zodat bewoners kunnen genieten van de buitenruimtes. De terrassen bieden ruimte om te chillen en buiten te dineren, maar ook directe toegang tot de begane grond. Dit herenhuis heeft toegang tot een prachtige gemeenschappelijke tuin, die zorgvuldig wordt onderhouden en zorgt voor een gemeenschapsgevoel. Er is ook een groot gemeenschappelijk zwembad waar je het hele jaar door van kunt genieten.
Het interieur is volledig gerenoveerd en heeft een eigentijdse inrichting. Het straalt moderne verfijning en comfort uit, met een elegant kleurenschema en vleugjes elegant marmer en houten noten verspreid over het interieur. De woonkamer heeft een open lay-out, die de intieme eethoek verbindt met de formele en informele woonkamers. Directe toegang tot het terras vanuit deze ruimte zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De keuken is verbonden met de eethoek, maar blijft gescheiden van de eetkamer dankzij de elegante glazen deuren.
De keuken is ultramodern, met een prachtig marmeren keukeneiland en elegante houten kasten. Veel opbergruimte en aanrechtruimte voegen een niveau van functionaliteit toe aan de keuken. De keuken is ook volledig uitgerust met ultramoderne keukenapparatuur.
Verdeeld over drie verdiepingen, is de bovenste verdieping van het pand gewijd aan de goed ingerichte slaapkamers, elk elegant ontworpen en met een eigen ontspannen sfeer. De hoofdslaapkamer steelt de show, met verbluffende interieurkeuzes die functioneel en comfortabel zijn. 
De slaapkamer heeft een eigen terras dat uitkijkt op de omgeving. De ensuite badkamers van de hoofdslaapkamer hebben een douche, een vrijstaand bad en een prachtig dubbel badmeubel met marmeren en houten armaturen, evenals flatterende LED-verlichting.
De kelderverdieping is gereserveerd voor een prachtige entertainmentruimte met een tv-ruimte en een bar. Aangrenzend is de fitnessruimte. Een ruime berging en wasruimte voegen ook een niveau van functionaliteit toe. La Capellanía heeft ook een moderne privégarage die plaats biedt aan 3 auto's.

Locatie, locatie, locatie. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bewoonbare oppervlakte654m²
  • Oppervlakte grond624m²
  • Slaapkamer(s)5
  • Badkamer(s)5
  • Terras79m²

Locatie

Urb. La Capellania x, 29602 Marbella (29602)

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.