Villa te Cortesin golf.

€5.160.000

  • 4
  • 4
  • 578 m²
  • 327 m²
favoriet

Deze verbazingwekkende villa is de belichaming van luxe wonen aan de golfbaan. Zorgvuldig ontworpen door de gewaardeerde architecten Vicens & Romans, toont deze weelderige residentie een ongeëvenaard architectonisch hoogstandje, ongeëvenaard aan de Costa del Sol.

De villa is genesteld op een ruim perceel aan de voorkant van de golfbaan en heeft grote ramen van vloer tot plafond die het interieur overspoelen met een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor je vanaf het verhoogde uitkijkpunt een adembenemend uitzicht hebt op de golfbaan van Finca Cortesin en de Middellandse Zee. Ingekapseld door weelderig groen zijn privacy en rust gegarandeerd. Met royale buitenterrassen en gemakkelijke toegang tot de tuin vanuit alle ruimtes, is het binnen/buitenleven gemaximaliseerd zodat bewoners optimaal kunnen genieten van het prachtige weer dat deze hoek van de wereld te bieden heeft. Het lange zwembad, versierd met prachtige aquamarijne tegels, nodigt iedereen uit om een duik te nemen, terwijl de weelderige palmbomen zorgen voor schaduw en een esthetische achtergrond voor ontspanning. Het interieur straalt verfijning uit, met elk detail zorgvuldig samengesteld met behulp van de beste materialen, wat zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van luxe. De verbluffende keuken, uitgerust met ultramoderne apparatuur van Gaggenau, is een culinair toevluchtsoord dat praktisch en esthetisch naadloos combineert. 
Verdeeld over 2 verdiepingen liggen de meeste slaapkamers op de begane grond van het pand, met prachtig uitzicht over de golfbaan. De luxe hoofdslaapkamer ligt op de bovenste verdieping van het pand, met een privéoase waar bewoners van kunnen genieten. De tuinarchitectuur van het pand is een kunstwerk, met een betoverende verborgen vijver bij de ingang, versierd met weelderig groen dat een rustgevende sfeer oproept en een diepgaande band met de natuur bevordert. Dit architectonische meesterwerk ligt op een bevoorrechte golfbaan in een van de meest exclusieve resorts van Spanje: Finca Cortesin.

Rustig aan de golf. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bewoonbare oppervlakte578m²
  • Oppervlakte grond1937m²
  • Slaapkamer(s)4
  • Badkamer(s)4
  • Terras327m²

Locatie

x x, 29690 Casares (29690)

Extra types binnen project

Type Ref. Opp. Prijs  
Villa Golfside 6 5 5 713m² €6.097.000
Villa Golfside 7 4 4 552m² €5.980.000
Villa Golfside 8 6 6 716m² €7.365.000

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.