4 Kamertype te Real de la Quinta.

€1.830.000

  • 4
  • 3
  • 172 m²
  • 92 m²
favoriet

Met dit zeer ruime 4 slaapkamer begane grond appartement met eigen tuin en privé zwembad, kun je de perfecte (vakantie) woning krijgen en het hele jaar door genieten van het zonnige weer van Marbella op de buitenruimte.

Deze prachtige woning op het zuiden beschikt over: grote woonkamer met zeer groot zakraam (van vloer tot plafond), open bulthaup keuken volledig uitgerust door miele, geïntegreerde open haard, aparte bijkeuken, domotica systeem, vloerverwarming, 4 slaapkamers, 3 badkamers en gastentoilet.

2 parkeerplaatsen en 1 berging zijn bij de prijs inbegrepen.

Totale oppervlakte 297,89 m2 waarvan:

m2 interieur: 172,54
m2 overdekt terras: 76,80
m2 open terras: 15,70
m2 tuin: 181,22
m2 gemeenschappelijke ruimtes: 32,85
Vanuit dit prachtige appartement op de begane grond geniet je van uitzicht op zee, omringd door de prachtige berg van de Sierra de las Nieves, Nationaal Park. 

Je profiteert ook van de voorzieningen van het resort: meer voor watersporten, golfbaan, fitnessruimte, restaurant, tennis- en padelbanen ....

Deze woning maakt deel uit van een kleine en omheinde gemeenschap met tuinen en zwembad, gelegen in Benahavis-Marbella, op 10 minuten rijden van de golfvallei, 15 minuten van de stranden en Puerto Banus.

Het vijfde project in het Real de La Quinta Residential Country Club Resort®, Enebros, vertegenwoordigt een aanzienlijke verbetering van het concept, de kwaliteit en de levensstijl binnen het resort.

Het eigentijdse ontwerp weerspiegelt de sensaties die deze toplocatie oproept, terwijl de natuurlijke materialen die in de hele constructie zijn gebruikt een krachtige verbinding creëren met de natuurlijke omgeving.
Enebros bestaat uit 48 appartementen, verdeeld over twee gebouwen met 3 verdiepingen.  
Prachtige appartementen op de begane grond met tuinen en privé zwembaden, ruime appartementen op de eerste verdieping met grote terrassen, onze beroemde appartementen op de eerste verdieping met zwembaden en terrassen, en onze luxe superpenthouses op de bovenste verdieping met hun eigen zwembaden en enorme solariums.
Allemaal met een spectaculair uitzicht dat uitnodigt om ongebreideld te genieten van het klimaat en de zon van Andalusië.

De toegang tot de golfbaan wordt beheerd door de receptie, met de optie om een buggy op te halen of te voet naar de eerste tee te gaan, op slechts een paar meter afstand. De golfbaan en het gebouw van de El Lago Club zijn perfect met elkaar verbonden zodat de ronde zonder onderbreking kan worden herhaald, zodat je 12 of zelfs 18 holes kunt spelen.

Rondom het gebouw, in het meest openbare deel van de promenade, vinden we het badstrand. Natuurlijk zand leidt naar een apart badgedeelte, omzoomd door een brede promenade die het badgedeelte scheidt van de rest van het meer en de niet-gemotoriseerde watersportgebieden.
De El Lago Club is ontworpen om een integraal onderdeel te worden van het landschap in Marbella, met een architectuur die naadloos aansluit op de omgeving en een ononderbroken uitzicht op het meer. 

Kajakken, suppen of waterfietsen zijn slechts enkele van de niet-gemotoriseerde watersporten die de club zal aanbieden op het meer dat 35.000 m2 beslaat en op het langste punt meer dan 400 m meet. Eén receptie beheert het hele scala aan sportactiviteiten, zoals de golfbaan en de professionele tennis- en padelbanen.

Het Wellnesscentrum heeft een volledig uitgeruste fitnessruimte, evenals een spa, sauna, massageruimtes, een verwarmd zwembad van 20 meter en een tweede zwembad voor aqua gymoefeningen.
 

Gigantische terrassen. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeAppartement
  • Bouwjaar2024
  • Bewoonbare oppervlakte172m²
  • Slaapkamer(s)4
  • Badkamer(s)3
  • Terras92m²

Omgeving

  • Boven A7
  • Marbella West
  • Zeezicht
  • Bergzicht
  • Open Zicht
  • - 60 min luchthaven

Locatie

x x, 29678 Los Arqueros

Extra types binnen project

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Enebros 1012 2 2 122m² €1.025.000
Appartement Enebros 1113 3 2 130m² €1.058.000
Penthouse Enebros 1114 3 2 172m² €1.900.000

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.