Elegante frontline golf villa te Guadalmina Alta.

€2.850.000

  • 4
  • 4
favoriet

Deze nieuw gebouwde villa in Guadalmina Alta ligt direct aan de golfbaan en biedt een scala aan hoogwaardige kenmerken met alle voorzieningen die je nodig hebt op slechts 5 minuten lopen, ook naar de Guadalmina Golf Club zelf.

De villa heeft 4 slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer. De badkamers zijn voorzien van solide aanrechtbladen met geïntegreerde wastafels, kranen van het gerenommeerde merk Ramon Soler en hangende toiletten van het merk Catalano met Italiaans design. Daarnaast is er een extra toilet voor gasten.
De ruime woonkamer sluit naadloos aan op de eetkamer, waardoor een grote en open leefruimte ontstaat. De buitenveranda is verwarmd en voorzien van vloerverwarming, zodat je er het hele jaar door van kunt genieten. De villa heeft ook een zwembad en gebruikt 120x120 tegels in dezelfde kleur als de rest van het huis. LED nachtverlichting voegt een vleugje elegantie toe aan de buitenruimte.

De ouderslaapkamer is bijzonder indrukwekkend, met een kleedkamer en een badkamer met een vrijstaand solide bad en een dubbele douche. De wasruimte is uitgerust met een Siemens wasmachine en droger.
De designkeuken wordt vergezeld door een aparte eetkamer en is voorzien van high-end meubels, twee schiereilanden en Siemens apparatuur van topkwaliteit.
Het buitenschrijnwerk van de villa is minimalistisch en ontworpen om een volledige thermische brug te vormen. De ramen hebben dubbele beglazing met veiligheidsglas aan de binnen- en buitenkant, zonwering, argongas en een lage emissiviteit. In het hele huis zijn veiligheidsjaloezieën geïnstalleerd en de ramen zijn voorzien van openingsdetectoren.
De binnenbetimmering is mat wit gelakt, met veel kasten verspreid door het huis. De villa is uitgerust met domotica voor het regelen van alle aspecten van het huis, met aanraakschermen in elke kamer. Er is vloerverwarming in het hele huis en er zijn split-airconditioningunits in elke kamer. Het verwarmings- en warmwatersysteem wordt aangedreven door een warmtepomp, met pre-installatie voor zonnepanelen op het dak.

Andere kenmerken van de villa zijn aluminium plinten die in de muren zijn verwerkt in mat wit, 10 HD beveiligingscamera's aan de buitenkant met de mogelijkheid om op afstand te kijken, een grote afgesloten garage voor één voertuig en twee overdekte veranda's aan de buitenkant. Eén veranda is voorzien van een glazen pergola en een barbecueplaats, terwijl de andere veranda geïntegreerd is in het huis, klimaatbeheersing heeft en uitgerust is met een veiligheidsluik.
Over het geheel genomen biedt deze charmante villa in Guadalmina Alta een reeks hoogwaardige kenmerken en voorzieningen, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar luxe en comfort op een toplocatie.

Frontline golf

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bouwjaar2023
  • Oppervlakte grond1260m²
  • Slaapkamer(s)4
  • Badkamer(s)4

Omgeving

  • Golf
  • Boven A7
  • - 60 min luchthaven

Locatie

x x, 29678 Guadalmina

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.