Subliem landhuis bovenop een heuvel met uitzicht op de Middellandse Zeekust.

€8.900.000

  • 6
  • 9
  • 523 m²
favoriet

Marbella Club Golf Resort, Benahavis
Uniek en uiterst subliem, deze villa ligt bovenop zijn heuvel en kijkt uit over de Middellandse Zeekust.
Het betreden van dit alomtegenwoordige verblijf creëert golven van emotie - vrede, rust en het gevoel één te zijn met de natuur.
Villa Calma ligt op een gigantisch perceel van bijna 6000 m2, dat zelf veilig is genesteld in een van de mooiste adressen te Benahavis - het prestigieuze Marbella Club Golf Resort.

Dit schijnbaar grenzeloze huis heeft een oppervlakte van 1021m2 en biedt een aantal van de zuiverste en ongeëvenaarde uitzichten op het zuiden, dat zich uitstrekt over de groene valleien en over de Middellandse Zee, tot aan de bergachtige schaduw van Gibraltar.
De entree van het pand geeft al een idee van wat er binnen te zien is, want de torenhoge ramen van de entree reiken hoog naar boven, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen valt. Omringd door onberispelijk getrimde gazons en tuinen biedt een carport parkeergelegenheid voor gasten, waardoor privacy en veiligheid zijn gewaarborgd voor degenen die zijn uitgenodigd.
Eenmaal binnen trekt de glazen hal je blik omhoog naar de ver reikende plafonds en de prachtige kunstwerken die de muren sieren. Een chique bank biedt gasten de eerste kans om plaats te nemen en het uitzicht op het centrale atrium, dat elk deel van het pand verbindt, te bewonderen. 

Deze immense glazen muren verlichten het interieur en verhogen het gevoel van vrijheid en welzijn.
Door de binnentuinen lopen wandelpaden die gasten de gelegenheid geven om rond het landgoed te wandelen in stille contemplatie van de vrede en sereniteit die hier heersen. Ondiepe waterpartijen glinsteren en weerspiegelen het licht aan alle kanten, en de sinaasappelbomen die verspreid staan bieden het citrusaroma dat zo doet denken aan de Spaanse zomerdagen.
Het verblijf biedt 6 tweepersoonsslaapkamers met prachtige ensuite badkamers. Elke slaapkamer heeft immense terrasdeuren die direct toegang bieden tot de privétuinen en tot een strak terras dat het pand omringt. Alle slaapkamers hebben ofwel inloopkasten of volledig ingerichte kasten met een overvloed aan bergruimte.
Elke slaapkamer is op maat ontworpen en ingericht met een slimme mix van gouden tinten, neutrale paletten en frisse witte tinten. Sommige slaapkamers hebben grote eenpersoonsbedden, andere majestueuze tweepersoonsbedden, maar al deze privéruimtes bieden hoekjes waar je kunt ontspannen en een moment van afzondering kunt nemen. De ensuite badkamers zijn allesomvattend en bieden stijlvolle baden of inloop regendouches.

De luxe keuken loopt langs gangen met houten vloeren en kijkt uit op het achterterras, op de tuinen en op het uitzicht dat centraal staat. Uitgevoerd in neutrale witte tinten en afgewisseld met mahoniehout en donker marmer, straalt het geheel ruimte, openheid en comfort uit. Eclectische mixen van 60's kunstwerken zijn aanwezig, moderne apparatuur is in overvloed aanwezig en een levende muur zorgt voor een vleugje frisheid.
Het eiland is strak en grenst aan de informele ontbijttafel, voor een elegante gashaard die in de winter warmte biedt aan zowel de keuken als de woonkamer aan de andere kant.
De open woonkamer is traditioneel en elegant met klassiek houten lijstwerk dat de muren benadrukt en open toegang tot de terrassen buiten. De eikenhouten eettafel is majestueus en biedt een betoverende hoek om te dineren terwijl je wordt vermaakt door het gerinkel van het ivoor op de nabijgelegen piano. Aan de andere kant schuiven enorme glazen terrasdeuren naar achteren om gasten vrij te laten genieten van zomeravonden met het zachte geluid van de waterpartijen op de achtergrond.
Op het hoofdterras is een eethoek die wordt bediend door de barbecue en uitkijkt op het zwembad eronder. Het zwembad is een lange, slanke aangelegenheid, bewaakt door een strategisch geplaatste Boeddha, en biedt met zijn sprankelende water verlichting voor de hitte van de dag.

Aan de ene kant van het zwembad, en openlijk aangelegd, is een sublieme loungeruimte. Deze chill out-zone, die bij elke bocht flitsen van het weidse uitzicht laat zien, biedt bewoners de kans om te ontspannen, een cocktail te drinken en naar de zonsondergang te kijken vanuit het comfort van deze alfresco hoek van de wereld.
Het pand heeft een aantal van de beste luxe verborgen binnen, waaronder een overdekt zwembad en lounge, een sauna met glazen voorkant en spa, een volledig uitgeruste fitnessruimte, jacuzzi, een eigen bioscoop, een mini-tennisbaan en een wasruimte. In de kelder bevinden zich de opslagruimte, de machinekamers, een servicetoilet en personeelsvertrekken. Aangrenzend is een privégarage voor maximaal 7 voertuigen.
De woning heeft geïntegreerde systemen, waaronder een domoticasysteem, een alarmsysteem met bewakingscamera's, een centraal stofzuigsysteem, surround sound en centrale verwarming.
Dit is niet zomaar een woning. Dit huis is eerlijk gezegd uniek en subliem. Het ligt bovenop de heuvels, als een koning op zijn troon, en overziet de omringende landerijen. Met uitzichten die niet te overtreffen zijn, laat elke hoek van dit pand licht en lucht binnen door de glazen gevels die een overweldigend gevoel van kalmte creëren..... een kalmte die de geest, het lichaam en de geest overneemt.
Villa Calma doet zijn naam eer aan.

Villa Calma doet zijn naam eer aan.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Oppervlakte grond5719m²
  • Slaapkamer(s)6
  • Badkamer(s)9
  • Terras523m²

Omgeving

  • Rustig
  • Golf
  • Boven A7
  • Marbella West
  • New Golden Mile
  • Zeezicht
  • Bergzicht
  • Open Zicht
  • - 60 min luchthaven

Locatie

Via Brijan x, 29679 Benahavis

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.