Onze favoriete beach spots aan de Costa del Sol

5 jun. 2023

Chiringuitos, van chill tot chique, de Costa del Sol has it all! Aan de Spaanse costa vind je heel wat leuke zomerbars aan het strand. Je geniet er van een verfrissend drankje en lekkere tapas in een sfeervol kader. We struinden de Costa del Sol af, van Manilva tot Nerja om de meest trendy chiringuitos te ontdekken. Eén voor één door ons uitgetest én goedgekeurd.

Ancla Sea Bridge Estepona

Het avontuur start al bij het bereiken van deze chiringuito. Je wordt er opgepikt door een roeibootje om vervolgens de voeten onder tafel te schuiven in deze klassevolle zaak. In de vernieuwde omgeving, met zicht op zee is het puur genieten!

Bahia Doncella Beach 4, 29693 Estepona, Málaga
www.anclaseabridge.com

Trocadero Estepona

Een zomerbar met zwembad? Grupo Trocadero realiseerde het met de nieuwste chiringuito: Trocadero Estepona. Je smult er van de lekkerste vis- en schaaldiergerechten en fruitige cocktails.

C. Terral 2, 29689 Estepona, Málaga
https://grupotrocadero.com/

Chiringuito Puente Romano

Op de Golden Mile, in een beach resort, vind je Puente Romano terug. Een prachtige chiringuito waar je geniet van de lekkerste cocktails en gerechten. A must visit!

Bulevar Principe Alfonso von Hohenlohe,
s/n, 29602 Marbella, Málaga

Playa Padre Marbella

Playa Padre is veruit één van de hipste strandbars aan de Costa del Sol. Het ademt één en al ‘Marbella’ en biedt een fusie tussen Mediterraanse en Aziatische gerechten aan. A Dream Estate’s favourite!

Calle playa del cable, s/n, 29603 Marbella, Málaga
www.playapadre.com

Nosso Summer Club Marbella

In deze luxueuze chiringuito voel je de Australian, boho vibes alom. Denk aan trendy rieten stoelen, beige tinten en een prachtig uitzicht.

Av. del Limonar 124, 29604 Marbella,Málaga
www.nosso.es

Luuma Beach Marbella

Een namiddagje batterijen opladen? Neem plaats in één van de zachte stoelen of ligbedden van Luuma Beach. De vriendelijke bediening doet je meteen thuis voelen. ¡Buen provecho!

Playa Hermosa 204, 29604 Marbella,Málaga
www.luumabeach.com

Cocoa Beach Marbella

Vertoeven op Cocoa Beach is een totale ervaring. Nip van een verfrissende cocktail, dineer met zicht op zee en snuif de Spaanse cultuur op met muzikale evenementen op Playa de Cabopino in Marbella.

C. de la Playa, s/n, 29604 Marbella, Málaga
www.cocoamarbella.com

 

 

Terug naar overzicht