Pierre’s droomregio: de Costa del Sol

7 dec. 2022

De Costa del Sol, een droomregio voor velen. Voor Pierre Colpin in het bijzonder. Als vastgoedaviseur en familieman investeerde hij in een tweede verblijf in Marbella. Hij verloor zijn hart aan de streek en ontdekte zijn tweede thuis.

Marbella: het golfparadijs bij uitstek

Het unieke golfaanbod in Marbella trekt heel wat hobbygolfers en ware fanaten aan. De regio draagt niet voor niks, de naam van ‘de Costa del Golf’. Met een eindeloos aanbod van prestigieuze golfbanen, vormt het een topbestemming voor liefhebbers.

Disfrutar de la vida

De Costa del Sol reikt veel verder dan Marbella als golfparadijs. Langs de volledige Spaanse kust kan je genieten van culinaire specialiteiten, wijde zandstranden, prachtige wandelomgevingen en uitdagende watersporten. En dat allemaal in een stabiel en zonnig klimaat op amper 2u20 vliegen van bij ons.

Een prachtige streek met potentieel

Als vastgoedmakelaar- en adviseur, zag Pierre Colpin meteen heel wat opportuniteiten. Na de zware crisis die in 2008 over de Spaanse regio woedde, maakte het nadien een enorme opmars. Lokale handelszaken en horeca bevinden zich opnieuw in volle bloei. Nieuwbouwprojecten schieten de grond uit. Een enorm aanbod aan kwalitatieve en tijdloze panden, om de Vlaming kennis te laten maken met een prachtig stukje Spanje.

Terug naar overzicht