Ontdek luxe en adembenemende architectuur in Sphere

Vanaf €1.273.000

Sphere Sotogrande, a project that closes the loop.

Een baanbrekend woonproject genesteld in een bevoorrechte natuurlijke omgeving, en gericht op het welzijn van de bewoners en gelegen in Sotogrande, een plek van ongekende schoonheid.
Een eigen ontspannen levensstijl, waar luxe zich vertaalt in afzondering en comfort.

30 Uitzonderlijke units met 3- en 4-slaapkamerwoningen .
Het project ademt natuur en biedt een uitstekende levenskwaliteit.

CONCIËRGE
Semi-hoteldiensten in een eersteklas wooncomplex. Onze conciërge service is een efficiënte service om het dagelijks leven van de bewoners van Sphere gemakkelijker te maken, en is uitsluitend gewijd aan het vervullen van al hun behoeften, of het nu gaat om het maken van een reservering bij een trendy restaurant of het regelen van vervoer naar de dichtstbijzijnde luchthaven.

De woningen, met hun prachtige afmetingen, variëren van 200 m2 voor een woning met twee slaapkamers tot 330 m2 voor een met vier slaapkamers.
De penthouses met drie slaapkamers zijn uitzonderlijk groot en sfeervol en beginnen bij 270 m2.
De woningen in Sphere Sotogrande zijn ontworpen om een unieke woonervaring te creëren.

Informeer via spanje@dreamestate.be naar de beschikbaarheid op vandaag.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement Sphere 3 3 218m² €1.217.000
Penthouse Sphere PH4 4 4 300m² €2.736.000

Sotogrande

Sotogrande heeft een eigen levensstijl ontwikkeld
Het besloten en elegante Sotogrande wordt beschouwd als een van de meest exclusieve en gewilde woonwijken van Europa.
Sotogrande, bij velen bekend als het Mekka van de bevoorrechte privé-wooncomplexen, heeft een geheel eigen levensstijl en biedt een select aanbod van vrije tijd, sport en hoogwaardige diensten.
Het 'kleine Venetië' van de Middellandse Zee
De jachthaven van Sotogrande, met zijn mooie en pittoreske architectuur, versmelt met de woonwijk, vormt als het ware kronkelende kanalen en maakt deze plek tot het "kleine Venetië" van de Costa del Sol.
De haven van Sotogrande, een internationale referentie voor nautisch kwaliteitstoerisme, biedt eindeloze recreatiemogelijkheden, een opwindende culinaire
scene en lifestyle diensten op maat.
Sport en natuur op hun best
Er zijn maar weinig plaatsen die zo'n verbijsterende verscheidenheid aan sportmogelijkheden voor verschillende niveaus en interesses bieden als Sotogrande. Bovendien maakt het ideale klimaat van het gebied buitenactiviteiten het hele jaar door mogelijk.
Sotogrande staat bekend als gastheer voor een van de belangrijkste internationale zomerpolotoernooien, maar is ook een publiekstrekker voor golfliefhebbers en beschikt over zes prestigieuze golfbanen binnen een straal van 10 minuten, waaronder de Valderrama Golf Club, die tot de beste golfbanenter wereld behoort.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.