Nieuwe moderne villa op een heuvel met alle luxe voorzieningen te El Madoñal, Benahavis

€4.995.000

  • 7
  • 8
favoriet

Dit prachtige, nieuw gebouwde moderne huis wordt te koop aangeboden in El Madroñal, Benahavis, een van de meest bevoorrechte urbanisaties aan de Costa del Sol. Het omheinde landgoed in de uitlopers van het Sierra de las Nieves Natuurpark is ideaal voor wie op zoek is naar rust, privacy en veiligheid met 24-uurs bewaking en tegelijkertijd alle voordelen van de nabijheid van El Coto Restaurant, golfbanen, de stranden en diensten van Marbella en het legendarische Puerto Banús (9km).
Gemaakt voor het meest luxueuze moderne leven, is de spectaculaire, eigentijdse 7-slaapkamer woning van 493 m2 gebouwd volgens de hoogste specificaties met veel aandacht voor detail en met gebruik van topkwaliteit materialen en installaties. Omringd door de prachtige natuur van Benahavis en vergelijkbare hoogwaardige woningen in het prestigieuze gebied, staat het op een perceel van 1.850 m2 en ligt het op het zuid/oosten met uitzicht op de beeldschone omgeving, Andalusische bergen en de Middellandse Zee tot aan Afrika.

De villa is verdeeld over 3 verdiepingen, met een kelder, solarium, overdekte en zonnige terrassen ideaal om buiten te leven en te genieten. Het heeft een gesloten garage voor 2 auto's met 2 poorten, boven en onder, die gemak toevoegen en extra ruimte bieden om te parkeren.
Het hoogwaardige pand heeft 7 luxe slaapkamers, 8 moderne badkamers, een woonkamer met een gezellige zithoek met bio-haard, een eethoek en een open volledig ingerichte keuken met topapparatuur en ontbijthoek.
De glazen schuifdeuren leiden naar de buiten zomerkeuken en barbecueplaats, al fresco dineren, chillen en zonnebaden. Een reeks indrukwekkende voorzieningen maakt je leven comfortabel en aangenaam. J e zult fit en gezond blijven met behulp van je eigen fitnessruimte en daarna ontspannen in het Turks bad of de sauna. Geniet van filmavonden in de bioscoopzaal. Organiseer een poolparty of neem een duik in het imposante verwarmde zwembad. Het water van het overloopzwembad creëert een spectaculair cascade-effect en valt in het kleinere zwembad op een lager niveau.

Wijnkenners zullen dol zijn op de 2 wijnkoelkasten die elk 320 flessen kunnen bevatten. Fijnproevers zullen genieten van het koken voor familie en gasten in de gastronomische keukens, beide volledig uitgerust met Gaggenau apparatuur. De aangelegde subtropische tuin met prachtige bruggen, romantische hoekjes, functionele ruimtes en een automatisch irrigatiesysteem is een plek van pure natuurlijke harmonie.
Het milieuvriendelijke en energiezuinige pand, gebouwd in 2022, wordt te koop aangeboden in uitstekende staat en je hebt er alles wat je nodig hebt voor de meest exclusieve mediterrane levensstijl die door UNESCO is erkend als immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid. Enkele van de vele kenmerken van het fantastische huis zijn: een lift, domoticasysteem, airconditioning, vloerverwarming in het hele huis, was- en opslagruimtes, geavanceerde LED-verlichting, dubbele beglazing, inbouwkasten, internet - Wi-Fi, alarm en 24-uurs bewakingsdienst, enz.
De locatie is ook bijzonder. Gelegen op 400 meter boven de zee en beschut door de Serranía de Ronda,... 

Top notch villa - fabuleuze afwerking - schitterende zichten over beschermd landschap naar zee. 

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Bouwjaar2023
  • Algemene staatNieuwe staat
  • Oppervlakte grond1850m²
  • Slaapkamer(s)7
  • Badkamer(s)8

Omgeving

  • Boven A7
  • Marbella West
  • New Golden Mile
  • Zeezicht
  • Bergzicht
  • Open Zicht
  • - 60 min luchthaven

Locatie

x x, 29678 El Madroñal

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.