€3.495.000

  • 4
  • 4
favoriet

Villa Lea is een moderne villa met de nadruk op comfort en privacy.

Gelegen in een beveiligde gated community, is de locatie veilig en handig - slechts 2 minuten van Nueva Andalucia, 10 minuten van San Pedro de Alcántara en Puerto Banus, en 15 minuten van het exclusieve Puente Romano.
Ondanks de nabijheid van een verscheidenheid aan restaurants en activiteiten, biedt Villa Lea de rust en afzondering van een privéverblijf.
Bij binnenkomst word je begroet door een ruime open ruimte met hoge plafonds die naadloos twee lounges verbindt - elk uitgerust met een geïntegreerde tv en een fornuis - met een eetkamer met toegang tot de keuken en een aparte wasruimte. Op de begane grond vind je ook een tweepersoonsslaapkamer met een kleedkamer en een eigen badkamer, naast een extra badkamer voor bezoekers. Elke kamer op dit niveau biedt directe toegang tot een groot terras met panoramisch uitzicht op zowel de zee als de bergen, wat het gevoel van openheid en integratie met de natuurlijke omgeving versterkt.
De privétuin van het pand is een hoogtepunt, met een groot warmwaterzwembad dat je uitnodigt om te genieten van het spectaculaire uitzicht. Als je naar de bovenverdieping gaat, vind je drie tweepersoonsslaapkamers, allemaal met kleedkamer en eigen badkamer. Vooral de hoofdslaapkamer maakt indruk met zijn royale afmetingen en een privéterras dat uitkijkt over de zee, wat een serene en luxe persoonlijke ruimte belooft.
 

Rustig, open zicht en toch relatief dicht bij alles.

Pierre Colpin

Pierre Colpin
+32 475 24 22 44

Interesse in dit pand?

Privacy(Vereist)

Details van het pand

  • TypeVilla
  • Oppervlakte grond1150m²
  • Slaapkamer(s)4
  • Badkamer(s)4

Locatie

Lomas de la Quinta x, 29678 El Madroñal

Vergelijkbare panden

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.