Rustig wonen op korte afstand van strand, zee en dijk.

Vanaf €178.000

Aranya Estepona

Aranya Estepona is een residentieel complex in een bevoorrechte omgeving (tussen Estepona en Puerto Banus) met in totaal 68 appartementen met grote terrassen, met één, twee en drie slaapkamers en met een moderne architectuur.

De eigenaars zullen kunnen genieten van de prachtig aangelegde tuin, fitnessruimte, kinderspeelplaats, coworking ruimte en het zoutwaterzwembad met chloor.

Bekijk het aanbod

Afwerking

Elke woning is ontworpen op een manier die open, praktische ruimtes creëert, met een

Leuke qoute of zin over het project die past bij beeld die we hier zullen plaatsen.

Aanbod

Pellentesque urna nibh, sagittis accumsan euismod commodo, pharetra aliquam tellus. Praesent varius augue at nisi convallis pulvinar. Praesent ut purus eleifend, interdum lectus ac, dignissim neque.

Type Ref. Opp. Prijs  
Appartement - Aranya Estepona - V2D.4 2 2 74m² €250.000

Omgeving

Fiets naar het strand, via een nieuw aangelegd pad dat onder de A7 en rechtstreeks naar het strand leidt.
Het pad is 's nachts verlicht en heeft een waterfontein voor honden.

Aranya Estepona is minder dan vijf minuten verwijderd van de Chiringuito Sonora Beach.
Sonora Beach is een verbazingwekkend verfrissende toevoeging aan Marbella met zijn chill out, laid back en funky opzet. De eigenaren hebben de diepe houten structuur van de beach club in bohemian stijl verfraaid met levendige gele, rode en paarse kleuren en weelderig groene exotische planten. De muziek is cool en als je ooit in Ibiza of Tarifa bent geweest, dan weet je precies waar Sonora over gaat.

Ook het mooie en zéér opkomende Estepona is makkelijk bereikbaar met de fiets, dit door de nieuw aangelegde dijk langsheen de zee, welke intussen volledig is verbonden.

Uw droompand nog
niet gevonden?

Wij gaan graag actief op zoek naar uw droomwoning of vakantie-verblijf. Een charmante pied-à-terre, riante villa of plek onder de zon. Als vaste woonst of als investering voor de toekomst. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden het voor u, en met u.